מהירה וקלה
עוגת תפוחים פשוט טובה !
תבנית 24 עגולה או פיירקס
המצרכים –
6 תפוחים
המידות לפי כוס מידה 250 מ"ל.
הבלילה-
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס קמח רגיל
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
1 כפית תמצית וניל.
אופן הכנה –
את התפוחים – לקלף ולפרוס דק,
לפזר מעליהם כפית קינמון
ולשטח בתבנית עגולה משומנת.
מעל התפוחים לפזר חופן נדיב אגוזי מלך.
לערבב היטב את מרכיבי הבלילה ולשפוך מעל התפוחים.
לאפות ב – 180 מעלות 40 דקות עד השחמה יפה .
בהצלחה – אילנה לוי