קבב עסיסי עם טוויסט מעניין בתערובת

לימור שרעבי

מי מאיתנו לא אוהב ארוחת המבורגרים/קבב מידי פעם.

מצרפת לכם את המתכון שלי להמבורגר עסיסי שאחרי שתכינו אותו לא תרצו יותר לאכול מבחוץ.

 

המבורגר/קבב  – לימור שרעבי 🌺

 

המצרכים

חצי קילו בשר צוואר טחון

חצי קילו אנטריקוט טחון

בצל גדול

2 שיני שום

חופן פטרוזיליה

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה

מתחילים עם הבצל כי הוא צריך להתקרר.. במחבת לטגן בצל גדול קצוץ דק עם כרבע כוס שמן לבסוף להוסיף 2 שיני שום כתושות.

לערבב מעט ולכבות את האש. לצנן.

בקערה לשים חצי קילו בשר טחון עם חצי קילו אנטריקוט טחון. להוסיף את הבצל עם השמן . לקצוץ חופן פטרוזיליה ולתבל בכחצי כף מלח ופלפל שחור גרוס וללוש היטב.

איך יודעים שלשנו היטב את הבשר ? תראו כמו מעין חוטים לבנבנים. זה אומר שהחלבון השתחרר מהבשר וזה יבטיח לכם המבורגר עסיסי.

לכסות את העיסה ולשים במקרר.

כשעה לפני שמכינים את ההמבורגר להוציא מהמקרר ליצור קציצות ולטגן במחבת פסים( או על המנגל). לקבלת המבורגרים יפים מומלץ להשתמש ברינג.

חשוב בכל שלב הטיגון לא לחורר / לעשות פסים בהמבורגר אחרת כל הנוזלים יתאדו ויהיה לכם המבורגר יבש.

בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *