סלט חצילים זעלוק – סלט עולמי

צפנת קורדובה

 

סלט חצילים זעלוק ,אין יותר טעים ממנו על האש

המצרכים-

2 חצילים

2 גמבה

לימון

פלפל חריף 1-2

מלח פלפל

כמון

3 שיני שום כתושות

מעט שמן

כוסברה או פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה-

 

1. לצלות חצילים על האש

(אפשר גם בתבנית בתנור)

2. לקלף את הקליפה ואת התוכן לשים בתוך מסננת עם חצי לימון סחוט.

3.לצלות גמבות ופלפל חריף

(אפשר גם בתבנית בתנור)

4. לקלף את הפלפלים ולחתוך לקוביות

5. למעוך את החציל במזלג ולהוסיף את הפלפלים ולתבל ב- מלח,מעט שמן,חצי כפית כמון, שיני שום קצוצות,מעט פלפל שחור וכוסברה קצוצה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *