שבלול פילו תרד וגבינות – ספנקופיטה

 

Limor Razam Idan

אם אתם רוצים לקבל קבוע את המתכונים שלנו

הצטרפו עכשיו כאן לקבוצה ווטסאפ מתכונים 

בורקס תרד חם, מלא בגבינות
יכולה להבין את הציפייה לשבת בבוקר של משפחות רבות.
החזרה מבית הכנסת, לשבת יחדיו ולחכות לאכול את הבורקס הזה מידי שבוע.
בורקס תרד וגבינות
מתאים לשבועות
המתכון מאת – Limor Razam Idan
המצרכים- 
 חבילת עלי פילו מופשרת לילה במקרר
2 חבילות תרד טרי
כוס וחצי בינה צהובה מגורדת/קצ'קבל
קובייה פטה יוונית או צפתית או בולגרית 250 גר'
50 גר' פרמז'ן מגורדת
בצל סגול
פלפל שחור
שמן זית
אופן ההכנה –
הכנה של התערובת-
את התרד לשטוף,ולקצוץ .
לערבב מגוון גבינות – פרמזן, גבינה צהובה, פטה וקשקבל(אפשר להוסיף /להוריד)
בצל סגול חתוך לרצועות דקיקות, מלח פלפל ושמן זית.
מערבבת את הכל ומתחילה בהכנת הבורקס.
מברישים דף פילו אחד במעט שמן, מניחים עליו דף נוסף מברישים בשמן
וממלאים בקצה שורה נדיבה של התערובת , מגלגלים לכרוכית ומסדרים בתבנית ,
ממשיכים כך עם הבצק עד שנגמר המילוי. מניחים בצורת שבלול .
לבסוף מברישים הכל עם ביצה, ומכניסים לתנור על 180 מעלות לכ- 50 דק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *