איך מכינים בורקס טורקי ביתי – בצק קריספי עם בועות

Charmaine Berman

אין על בורקס בייתי

מתכון גם של הבצק

בורקס טורקי שלי  – Charmaine Berman
תסתכלו על הבועות!!
וזה פריך מאוד !!
המצרכים –
בצק –
480 גרם מים פושרים (אני שוקלת הכל)
חצי כפית סוכר
1 כף חומץ
1 כף שמן
1 כפית מלח
720 גרם קמח
חצי כפית אבקת אפיה
בתבנית להכין –
2 כוסות שמן
מילוי –
תרד, בצל מטוגן, פטריות מטוגנות קצת.
גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, פלפל חריף
אופן הכנה –
בצק –
מערבבים את החומרים לבצק. ללוש היטב את הבצק במיקסר.
תנו לבצק לנוח שעה .
לשים 2 כוסות שמן בתבנית .
מחלקים בצק ל 12 כדורים. לשים כדורים בתבנית עם שמן. לכסות בשקית.
להכניס למקרר כ 20 שעות (או ללילה).
להוציא . הניחו את כל 12 על משטח משומן.
ללחוץ כל אחד לעיגול שטוח קטן. לכסות במגבת.
תנו לנוח 30 דקות.
פותחים כל אחד לחוד לעובי דק דק ממש שקוף.
מפזרים מילוי בקצה מגלגלים וסוגרים לשבלול.
אופים 230 צלזיוס כ 20 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *