עיג'ה תפוחי אדמה – אילנה לוי
הפעם טיגנתי אותם במקום לאפות בתנור והטעם וואוו.
המצרכים-
6 תפוחי אדמה
בצל
צרור פטרוזיליה
מלח
4 כפות שמח
3 ביצים
פלפל שחור
אופן ההכנה –
בקערה גדולה לגרד 6 תפוחי אדמה בפומפייה גסה.
להוסיף בצל קצוץ דק וצרור שלם פטרוזיליה קצוצה דק.
להוסיף כפית שטוחה מלח, לערבב היטב ולהעביר למסננת להגרת הנוזלים למשך שעה.
לסחוט את תפוחי האדמה להוסיף 4 כפות קמח, 3 ביצים, כפית שטוחה פלפל שחור גרוס,
לטעום אם צריך מלח, להוסיף. לערבב היטב.
ליצור כדורים ולשטח.
לטגן במחבת עם שמן בגובה 2 – 3 ס"מ משני הצדדים.
בהצלחה – אילנה לוי