עוגת שמנת פרורים קלאסית מנצחת
המתכון מאת נועם זיגדון
מצרכים-
בצק
200 גר חמאה רכה
1/4 כוס סוכר
2 חלמונים
2 כוסות קמח תופח
כפית תמצית וניל
מילוי –
2 שמנת מתוקה
500 גר גבינה לבנה
כוס סוכר
2 כפות אינסטנט
וניל
אופן ההכנה –
ללוש מרכיבי הבצק לבצק רך.
3/4 מהבצק לשטח בתבנית עגולה 24 קפיצית.
1/4 מהבצק לאפות בנפרד לפירורים
מילוי –
להקציף
2 שמנת מתוקה
להוסיף
1 כוס סוכר
2 שמנת חמוצה
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
500 גר' גבינה 5% או 9%
1 כפית תמצית וניל
לשפוך מעל הבצק לאחר שהתקרר.
לפורר את שארית הבצק לפזר מעל
לפני ההגשה מומלץ להכניס למקרר
לכמה שעות אפילו לפריזר כדי שיהיה קל לחלץ את העוגה .
באהבה נועם זיגדון 💞