הסוד לקציצות רכות ועסיסיות

אביבה ממן

קציצות עוף וירק רכות ונימוחות..טעים😋

המצרכים-

חצי קילו חזה עוף טחון/או קצוץ דק

גזר מגורד

2 תפוחי אדמה מגורדים

בצל מגורד דק

כוסברה ופטרוזיליה קצוץ דק

חצי כוס פרורי לחם

2 ביצים

מלח ופלפל שחור

אופן הכנה –

לערבב הכל לעיסה אחידה.

להכניס למקרר לחצי שעה מנוחה,

להכין כדורי קציצות ולטגן בשמן חצי עמוק. אפשר לאפות על נייר אפיה משומן ולרסס שמן מעל

200 מעלות .

יוצא מושלם לצד סלט רענן

בהצלחה אביבה ממן

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *