עוגת גבינה ולוטוס מושלמת
מאת נטלי פלייש
המצרכים –
תחתית-
100 גר' חמאה מומסת
30 ביסקוויטים לוטוס
לקרם –
2 מיכלים שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב
חבילה גבינה לבנה 9 אחוז
ציפוי –
חצי מיכל לוטוס
אופן הכנה –
נערבב ביסקוויטים עם חמאה ונהדק
תבנית קפיצית 22 ,נשים בקירור
נקציף שמנת ,עם החומרים האחרים ונוסיף גבינה
נשפוך מעל הביסקוויטים .
נשים במקפיא שעה לפחות.
נמיס את הלוטוס כמה שניות במיקרו ונשפוך מעל
נקשט ביסקוויטים .
ממליצה להקפיא כדי שיהיה קל לחלץ מהתבנית .
לשמור אחר כך בקירור .