אין כמו עוגת תפוחים ואגוזים הזו היא מושלמת וקלה!
מאת מירב דהן
המצרכים –
4 תפוחים בהירים מקולפים וחתוכים לקוביות +2 כפות סוכר
3/4 כוס סוכר
כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
רבע כוס צימוקים
4 ביצים
כף קינמון
אגוזים קצוצים בחופן
אופן ההכנה –
בקערה לטרוף ביצים סוכר , להוסיף שמן וקמח . להוסיף צימוקים וקינמון.
לערבב היטב להוסיף את התפוחים ולבחוש קלות.
לשמן תבנית ולשפוך את התערובת
לפזר מעל אגוזים קצוצים
ולתנור 180 מעלות בערך כ- 40 דק',
לנעוץ קיסם למרכז העוגה ולבדוק שהעוגה אפויה.
שיוצא מהתנור , לשפוך קצת מייפל למי שאוהב
עוגת תפוחים: קינוח ביתי קל וטעים!
עוגת תפוחים היא קלאסיקה אהובה בכל בית, ויש לכך סיבה טובה!
היא קלה להכנה, משביעה וטעימה להפליא,
והיא משלבת בצורה מושלמת את הטעם המתוק-חמצמץ של התפוחים עם ניחוח משכר של קינמון.
ישנן גרסאות רבות ושונות לעוגת תפוחים,
החל מעוגות בחושות פשוטות ועד לעוגות עשירות ומסובכות יותר.