עוגת שוקולד הכי מוצלחת שהכנתי
המצרכים –
בקערה א' לערבב:
4 ביצים
כוס סוכר
כוס חלב
3/4 כוס שמן
1 סוכר וניל
אפשר להקציף במיקסר.
קערה ב' לערבב:
כוס קמח תופח
1 אפייה
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד
4 כפות שוקולית
כף גדושה קקאו איכותי
כפית נס קפה
אופן ההכנה –
לאחד תערובות עד לאיחוד מושלם,לשפוך לתבנית 26 משומנת או תבנית סיר פלא רגיל או חד פעמי ולאפות כ-50 דקות עד שהעוגה מתייצבת במרכזה
קרם –
חצי אריזה שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד מריר
להמיס ולשפוך מעל העוגה כשהיא מתקררת.
להכין ציפוי ולשפוך על העוגה בתום האפייה אחרי שחוררנו את העוגה עם שיפוד עץ,
לעשות גנאש:
1 שמנת מתוקה
1 שוקולד מריר איכותי
1 שוקולד חלב.
את השמנת מביאים כמעט לרתיחה,שמים בתוכה את השוקולד קוביות,מחכים דקה שתיים ומערבבים היטב. להכניס למקרר.
בהצלחה