עוגיות חמאה של סבתא
מאת שגית מלכי
המצרכים –
200 גרם חמאה רכה,
שתיים וחצי כוסות קמח
1 סוכר וניל
3 כפות סוכר
חלמון ביצה
גרידת לימון
אופן ההכנה –
לערב יחד לבצק ביד או במיקסר .
זה הכל !
ליצור סהרונים .
להכניס ל- 12 דקות 180 מעלות שלא ישרף!
לבזוק מעל אבקת סוכר
לפרווה המירו חמאה בתחליפים – שמן קוקוס /מחמאה /נטורינה /מזולה
עוגיות חמאה: קלאסיקה מתוקה ופריכה
עוגיות חמאה הן קינוח אהוב וקל להכנה, המושלם לכל אירוע. הן פריכות, מתוקות וטעימות
טיפים:
- ניתן להוסיף לבצק אגוזים קצוצים, שוקולד צ'יפס או תבלינים כמו קינמון או ציפורן.
- אם אין לכם קורץ עוגיות, ניתן לחתוך את הבצק לעיגולים בעזרת כוס.
- חשוב לא לעבד את הבצק יותר מדי, אחרת העוגיות יהיו קשות ופחות פריכות.
- ניתן לאפות את העוגיות גם בתבנית שקעים משומנת.
- זמן האפייה עשוי להשתנות מעט בהתאם לתנור שלכם.
- עוגיות חמאה נשמרות היטב בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר עד שבוע.