עוגיות חמאה של סבתא

Sagit Malki

עוגיות חמאה של סבתא

מאת שגית מלכי

המצרכים –

200 גרם חמאה רכה,

שתיים וחצי כוסות קמח

1 סוכר וניל

3 כפות סוכר

חלמון ביצה

גרידת לימון

אופן ההכנה –

לערב יחד לבצק ביד או במיקסר .

זה הכל !

ליצור סהרונים .

להכניס ל- 12 דקות 180 מעלות שלא ישרף!

לבזוק מעל אבקת סוכר

לפרווה המירו חמאה בתחליפים – שמן קוקוס /מחמאה /נטורינה /מזולה

עוגיות חמאה: קלאסיקה מתוקה ופריכה

עוגיות חמאה הן קינוח אהוב וקל להכנה, המושלם לכל אירוע. הן פריכות, מתוקות וטעימות

טיפים:

  • ניתן להוסיף לבצק אגוזים קצוצים, שוקולד צ'יפס או תבלינים כמו קינמון או ציפורן.
  • אם אין לכם קורץ עוגיות, ניתן לחתוך את הבצק לעיגולים בעזרת כוס.
  • חשוב לא לעבד את הבצק יותר מדי, אחרת העוגיות יהיו קשות ופחות פריכות.
  • ניתן לאפות את העוגיות גם בתבנית שקעים משומנת.
  • זמן האפייה עשוי להשתנות מעט בהתאם לתנור שלכם.
  • עוגיות חמאה נשמרות היטב בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר עד שבוע.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *