אין על הסיר של פעם …. ירושה מאימי שתחיה עד 120
העוגה הכי גבוה שיצאה לי בחיים .
כמה אושר
המתכון של אמא
מאת – נורית
המצרכים-
6 בצים מופרדות
כוס סוכר
חצי כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים טבעי
חצי לימון סחוט טרי
גרידה מלימון +תפוז
2.5 כוסות קמח תופח
קורט מלח כפית וניל
אופן ההכנה –
נקציף את החלבונים עם כוס סוכר .
נערבב חלמונים עם שמן מיץ חצי כוס סוכר ואחר כך להוסיף שאר המצרכים כולל קמח.
לקפל את החלבונים המוקצפים לתוך התערובת.
לערבב הכל ולאחד היטב.
לשמן תבנית סיר פלא בספריי שמן.
לאפות חום 170 מעלות 40-50 דקות .
להכניס שיפוד ולבדוק שיצא לח .
כשיוצא מהתנור לקרר קצת להפריד עם סכין את העוגה בתוך התבנית לשים צלחת ולהפוך יוצא בקלות אבל ממש בקלות .