לביבות ירק טעימות
קבלו כמה טיפים טובים ללביבות ירק
מאת איטל איטלי
טיפ ראשון: לסנן היטב את הנוזלים
טיפ שני : מחבת טובה שלא נדבק ולא חודר חום גבוה
טיפ שלישי :מנוחה במקרר עם ניילון נצמד כמה שעות
המצרכים –
קישוא
בטטה
בצל
3 תפוח אדמה
פטרוזיליה קצוצה
3 ביצים
חצי כוס פירורי לחם
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה –
לגרד את כל הירקות במעבד מזון
לסחוט טוב טוב
להוסיף פטרוזיליה, תבלינים ביצים ופירורי לחם.
לתת מנוחה במקרר לשעה לפחות.
לגלגל קציצות ולטגן בשמן עמוק להזהבה