עוגת תפוחים יפיפייה ופשוטה להכנה!
מתכון – בת שבע מירון
המצרכים –
4 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות לערבב בקערה עם כף סוכר חום או לבן וכפית שטוחה קינמון.
4 ביצים
1 כף תמצית וניל
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/4 כפית קינמון
1 שקית אבקת אפיה
כוס קמח + כף
קורט מלח
**סירופ מייפל לאחר האפיה
אופן ההכנה-
בקערה לטרוף הביצים עם הסוכר,
להוסיף שמן, תמצית וניל, קינמון ולטרוף בעדינות.
להוסיף את הקמח עם א.אפיה ולבחוש ממש בקצרה.
לרסס תבנית קוגלהוף בינונית 22-24 בקוטר
בספריי שמן, להוסיף לתוכה את התפוחים ומעליה לשפוך את הבלילה.
לאפות בחום 180 כ- 45 דקות.
מיד עם צאת העוגה מהתנור לזלף מעליה סירופ מייפל.
בהצלחה ובתאבון