מעדן – ריבה תפוחים

אסתי זוהר מטבח אותנטי
מעדן כמו ריבת תפוחים נדיר🍎
מתכון – אסתי זוהר
מצרכים –
6 תפוחים מקולפים חתוכים לקוביות קטנות
4 כפות גדושות בסוכר
2 כפות פודינג וניל
אופן ההכנה –
את כל המצרכים מכניסים לתוך סיר עם תחתית עבה
ומבשלים על הגז כרבע שעה ,
כל הזמן מערבבים על לצמצום רוב הנוזלים עד שמתקבל לנו מירקם של ריבה !
* מאחסנים במקרר עד שבוע
או במקפיא עד 3 חודשים
הריבה מעולה למילוי בצק עלים .בצק שמרים או למילוי פאי