לביבות תפוחי אדמה וירק
הכי טעימות שיש
המצרכים –
4 תפוחי אדמה
בצל מגורד
חצי צרור פטרוזיליה
קצת שמיר קצוץ
קצת כוסברה קצוצה
קישוא מגורד וסחוט
2 ביצים
כרבע כוס קמח או פירורי לחם /קמח מצה /קמח ללא גלוטן
מלח
פלפל שחור
מעט בהרט או כורכום
אופן ההכנה –
מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך.
מסננים ומקררים היטב .
מרסקים לפירה .
מוסיפים פנימה את כל המצרכים עם התבלינים.
מערבבים לעיסה אחידה.
מטגנים בשמן חצי עמוק עד שזהוב משני צדדים.
הן טעימות הם קריספיות אין טעימות מאלה .