עוגת גזר ותבלינים ארומטית במיוחד
מתכון תמי אברהם
המצרכים –
4 ביצים
כוס סוכר חום
2 כוסות קמח תופח
חצי כוס שמן
3-4 גזרים מגורדים
מעט אגוז מוסקט טחון
כפית קינמון
מעט ציפורן -לא חובה
כחצי כוס – אגוזי מלך גרוסים
קורט מלח
אופן ההכנה –
מקציפים את הביצים עם הסוכר לקצף יציב.
מערבבים בקערה נפרדת את שאר המרכיבים.
לאחר מכן מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול.
כשהבלילה חלקה ואחידה מעבירים לתבנית עגולה או 2 אינגליש סטנדרטיות
לאפות 170 מעלות כ- 40-50 דקות עד שהעוגה יציבה .
עוגה טעימה במיוחד עם ריח משגע!
בתיאבון