פסטה פונגי הכי טעים שיש
פונגי שמנת פטריות כמו במסעדות
מתכון של מלי מאירוב
המרכיבים –
פסטה חבילה
50 גר חמאה
רבע כוס שמן זית
סלסלת פטריות טרי
2 כפות אבקת מרק פטריות
מלח
פלפל שחור
כף פסטו
500 מל שמנת מתוקה
אופן ההכנה –
בסיר נרתיח מים ונוסיף פסטה איכותית לפי הוראות יצרן..ונסנן..במקביל..בסיר רחב נמיס 50 גרם חמאה עם רבע כוס שמן זית..עד המסה נוסיף סלסילת פטריות טריות חתוכות..נערבב 3 דקות..נוסיף ..2 כפות אבקת מרק פטריות..כפית פלפל שחור.. חצי כפית מלח..כף פסטו.. 3 שיני שום כתוש.. 500 מל שמנת מתוקה 38%..לבשל עד סף רתיחה..לטעום ולתקן תיבול..לשפוך על הפסטה ולהגיש