מתכון וטיפים לשניצל שיוצא מושלם וקריספי

מור אלקיים

 

שניצלים מטוגנים מעולים

המצרכים –

לקילו שניצלים:

למרינדה-
3 ביצים
2 כפות גדושות של מיונז
מלח ,פלפל שחור ,

פפריקה מעושנת

ותבלין גריל או כל תיבול שאתם אוהבים.

אופן ההכנה –
משרים לפחות חצי שעה אפשר עד לילה שלם (כמה שיותר השניצל יספוג יותר טעמים).
מצפים בפירורי לחם
להדק את הפירורי לחם על השניצל ולנער בסוף להוריד פירורים.
לחמם שמן לטיגון עמוק לפחות עד שיכסה את השניצל ובמהלך הטיגון עושה 2-3 חריצים קטנים עם הסכין על מנת שהשניצל יהיה מוכן באמצע וישאיר אותו ישר.
חשוב! לא ! שמים! שניצל! חם! על !נייר סופג!
רק רשת/מסננת זה משאיר אותו קריספי.
בתאבון 😘