אורז חגיגי עם בצל מקורמל
מצרכים-
2 כוסות אורז יסמין או בסמטי
4 כוסות מים
כפית מלח
4 כפות שמן
בצל גדול פרוס
חופן פטרוזיליה להגשה
אפשרות גם להגיש גם עם שקדים או צנוברים קלויים על מחבת
אופן הכנה –
נשטוף היטב את האורז במסננת.
נייבש מעט.
נחמם בסיר את השמן.
נטגן את האורז כדקה.
נוסיף מים והמלח.
נכסה במכסה ונעביר על האש הכי נמוכה שיש בגז.
בישול של 20 דקות עד שהמים נעלמים והאורז לטעום שהוא מוכן.
להכין כמה שעות לפני ההגשה .
לטגן את הבצל על אש לא הכי גבוה כדי שייתקרמל טוב ולא יישרף.
ההגשה.
לסדר את האורז בצלחת הגשה לחמם לפני.
לפזר בצל למעלה ואז פטרוזיליה.
זה יפה מאוד וטעים
חג שמח לכולם