מתכון לחריימה דג ברוטב חריף עם נסיכת הנילוס

מיה בן ברון

 

מתכון לחריימה דג ברוטב חריף עם נסיכת הנילוס

מצרכים-

קילו פילה דג נסיכה או טרי בורי/מוסר

8 שיני שום

גזר פרוס

בצל קצוץ

כף גדושה אריסה/פלפל צ'ומה

כף וחצי רסק

גמבה אדומה פרוסה

לימון פרוס דק

כפית כורייה-קימל טחון

אפשר כמון קצת

כף פפריקה מתוקה

כפית פפריקה חריפה

כפית כוסברה יבשה

מים

מלח

פלפל חריף

אופן הכנה –

שוטפים את הדגים היטב ומשרים במים עם לימון ומלח.

בסיר שטוח מטגנים בחצי כוס שמן את הבצל עם השום והירקות.

מוסיפים תבלינים ורסק.

מערבבים טוב.

מוסיפים כוס מים .

מבשלים רבע שעה.

שוטפים וסוחטים את הדגים.

מוסיפים לתבשיל . מוסיפים עוד מים .

ולסיום אחרי 20 דקות לכבות ולפזר כוסברה טרייה.

יש המוסיפים חומוס מבושל או פול לתבשיל – להוסיף יחד עם הירקות.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *