איך להכין את השניצל הכי קריספי שיש

Mazal ben kasus

גם אתם רוצים לדעת להכין שניצל קריספי, קראנצ'י וטעים ברמות

מזל בן קסוס

משתפת אתכם בתהליך כדי להגיע לתוצאה מושלמת

אז השניצל שלי מתחיל

מצרכים –

קילו חזה עוף פרוס דק

קמח לבן בצלחת

4 ביצים

צלחת עם פירורי לחם טחונים דק (של הנמל מצויינים ברמות!!)

חצי כוס שומשום, כפית פטרוזיליה מיובשת

מלח

ולהכין מסננת הפריט הכי חשוב לקריספיות

אופן ההכנה –

נתחיל בפריסת החזה עוף

נכין 3 קערות באחת נשים כוס קמח מנופה

בשנייה נשים 4 ביצים עם כף מים ונערבב היטב

בשלישית נשים פירורי לחם, מלח, פטרוזיליה מיובשת ושומשום (ניתן להוסיף מעט צילי גרוס/ פפריקה/ שום גבישי )

נניח את החזה עוף בקערה עם הקמח ונצפה היטב,

ננער ונעביר לקערת הביצים ואז נעביר לקערה עם תערובת פירורי לחם ועם כף היד נלחץ היטב ונהדק את השניצל .

נטגן בשמן עמוק וחם משני הצדדים לצבע שבתמונה.

נניח את השניצל עומד לרוחב במסננת  (כמו בתמונה)

כדי שכל השמן ירד ישירות לתחתית ויצא לכם שניצל עסיסי, קריספי , לא ספוג בשמן וכזה שלא תפסיקו לזלול

 

ולא אין קיצורי דרך!

וכן, גם אני כל פעם בהלם מכמות השמן שמצטברת בתחתית

תכינו וספרו איך יצא

בהצלחה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *