אין כמו עוגת התפוחים הזו היא מושלמת !

 

Meirav Dahan
אין כמו עוגת תפוחים ואגוזים הזו היא מושלמת וקלה!
מאת מירב דהן
המצרכים –
4 תפוחים בהירים מקולפים וחתוכים לקוביות +2 כפות סוכר
3/4 כוס סוכר
כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
רבע כוס צימוקים
4 ביצים
כף קינמון
אגוזים קצוצים בחופן
אופן ההכנה –
בקערה לטרוף ביצים סוכר , להוסיף שמן וקמח . להוסיף צימוקים וקינמון.
לערבב היטב להוסיף את התפוחים ולבחוש קלות.
לשמן תבנית ולשפוך את התערובת
לפזר מעל אגוזים קצוצים
ולתנור 180 מעלות בערך כ- 40 דק',
לנעוץ קיסם למרכז העוגה ולבדוק שהעוגה אפויה.
שיוצא מהתנור , לשפוך קצת מייפל למי שאוהב

עוגת תפוחים: קינוח ביתי קל וטעים!

עוגת תפוחים היא קלאסיקה אהובה בכל בית, ויש לכך סיבה טובה!

היא קלה להכנה, משביעה וטעימה להפליא,

והיא משלבת בצורה מושלמת את הטעם המתוק-חמצמץ של התפוחים עם ניחוח משכר של קינמון.

ישנן גרסאות רבות ושונות לעוגת תפוחים,

החל מעוגות בחושות פשוטות ועד לעוגות עשירות ומסובכות יותר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *