בורקס בשר מבצק פילו

 

Naama Ariely
בורקס פילו במילוי בשר
משתפת – נעמה אריאלי
מצרכים-
2 בצל קצוץ
חצי קילו בשר טחון
מעט כמון
חצי כפית בהרט
פפריקה מעושנת רבע כפית
פלפל שחור ומלח
תפוח אדמה קטן מבושל
עלי פילו
תרסיס שמן
אופן הכנה –
נטגן בצל ונוסיף את הבשר עד לטיגון טוב.
נקרר ונוסיף תבלינים ותפוח אדמה מעוך לפירה.
נערבב טוב.
נפתח עלי פילו נרסס בשמן עלה ונדביק עליו עוד עלה.
נניח שורה של בשר בקצה ונגלגל.
נחתוך לגודל הרצוי. כך הלאה עד שנגמר המילוי.
נבריש ביצה שומשום וקצח.
אפייה 180 מעלות 20 דקות עד להשחמה.
בתאבון♥️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *