הום פרייז כמו של המסעדות
אלה תפוחי אדמה מושקעים וממש טעימים
המתכון מאת – Tehila Shlomovitz
מצרכים-
3-4 תפוחי אדמה גדולים
3/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
2 פלפלים אדומים
2 בצלים
מלח ופלפל לפי הטעם
חמאה לטיגון
מעט שומשום לקישוט
אופן הכנה –
הום פרייז
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל בינוני או לפלחים קטנים
ומבשלים במים רותחים כ 10 דקות ומסננים מיד.
בינתיים חותכים את הבצל ואת הפלפל האדום לרצועות דקות.
מקפיצים את הפלפל האדום והבצל במחבת עם מעט שמן ,
מתבלים במלח ופלפל ו- 3/4 כוס רוטב צ`ילי.
מטגנים את תפוחי האדמה בחמאה עד שהכל משחים
מוסיפים ומקפיצים את תפוחי האדמה עם שאר המרכיבים
( אם חסר מוסיפים עוד רוטב צ`ילי לפי הטעם)
מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים במעט שומשום.