המתכון לעוגיות רחת לוקום בדיוק כמו של סבתא

 

Zahava Solomon

 

עוגיות רחת לוקום –

טעם של בית!

מי יכול להתנגד לעוגיות רכות וטעימות עם מלית רחת לוקום מתוקה?

מתכון זה ייקח אתכם למטבח של סבתא,

ויעזור לכם להכין את העוגיות האהובות עליכם מילדות.

אז התכוננו לחגוג את הטעם של פעם!

מאת – זהבה המתכון של דבי ווזאנה

המצרכים –

400 גרם קמח מנופה- 3 כוסות

כפית אבקת אפייה

200 גרם חמאה רכה/ פרווה – מרגרינה או תחליף אחר

2 חלמונים

חצי גביע שמנת חמוצה/פרווה – שמנת פרווה או מים

כף סוכר

קורט מלח

מילוי-

כ- 300 גרם לוקום

אופן ההכנה –

את כל המרכיבים

ללוש הכל במיקסר עם וו גיטרה.

לחלק לארבעה כדורים לעטוף בניילון ניצמד להכניס למקרר לשעתיים.

לרדד כל כדור על משטח מקומח לעיגול ולחתוך ל 16 משולשים.

לשים על כל משולש חתיכת לוקום ולגלגל מהרחב לצר.

להניחח על תבנית מרופדת בנייר אפייה

לאפות בחום של 170 מעלות כעשרים דקות.

בהצלחה!