זאת עוגת גבינה שלא צריך לפחד ממנה מכינים תמיד מצליחה

 

אביבית חלילי
עוגת גבינה בתבנית חד פעמים  בינונית או פיירקס  עם שוליים גבוהים.
תמיד תצליח לכם אל תפחד להכין אותה
המצרכים פשוטים והיא מצוינת
המצרכים –
750 גבינה לבנה רגילה 5-9 אחוז
2 שמנת של פעם – אפשר ורצוי שמנת 28% או שמנת 15%
1 סוכר וניל
2 כפות  מלאות קמח תופח
3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות  קורנפלור
 כוס סוכר
7 ביצים
אופן ההכנה- 
להפריד את הביצים
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר
לערבב ידני את כל המצרכים גבינות ושמנת  עם החלמונים וקמחים
לקפל את החלבונים בעדינות לתערובת ולערבב הכל ביחד.
לשמן תבנית.
מראש לחמם תנור ל 200 מעלות עם תבנית מים בתחתית
להכניס לתנור רבע שעה 200 מעלות ואז להוריד ל 140 מעלות לעוד 40 דקות
זהו מצליחה באחריות !
להשאיר לקירור בתנור עוד חצי שעה.

טיפים להכנת עוגת גבינה:

  • חשוב להשתמש במרכיבים איכותיים.
  • יש לוודא שהגבינה בטמפרטורת החדר לפני שמוסיפים אותה לתערובת.
  • לא מומלץ לערבב את תערובת הגבינה יתר על המידה, אחרת העוגה עלולה להיות צפופה וקשה.
  • חשוב לאפות את עוגת הגבינה בתנור שחומם מראש ובטמפרטורה נמוכה.
  • לאחר אפייה, יש לקרר את עוגת הגבינה במקרר במשך מספר שעות לפני ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *