חטיפי שקדים ותמרים – לא נתקלתי במישהו שנותר אדיש אליהם

 

מיכל ביאל-ויסלברג
הכדורים הנהדרים האלה עשויים משקדים, תמרים וקוקוס.
לוקח כמה דקות להכין אותם,
נשמרים כמה חודשים במקפיא. הם גם פרווה, וללא גלוטן.
טעימים ממש, לא נתקלתי במישהו שנותר אדיש אליהם.
מתכון- מיכל
המצרכים –
כוס וחצי תמרים מגולענים
כוס וחצי פתיתי קוקוס
 כוס שקדים טחונים
גרידה מלימון בינוני
2 כפות מיץ לימון
1 כפית תמצית וניל איכותית.
אופן ההכנה –
מעבדים את כל המרכיבים במעבד מזון עד שנוצרת בלילה דביקה.
יוצרים כדורים ומגלגלים אותם בקוקוס.
*אפשר ורצוי לשמור במקפיא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *