לביבות מצה ותפוחי אדמה בטעם של פעם

 

מלי דרורי

לביבות מצה בטעם של פעם

זוללים ישר מהקערה

מסורת פסח

מתכון של מלי דרורי

קציצות עם מצות ותפו"א מבושלים
מצרכים-
3 מצות מפוררות
2 ביצים
2 תפו"א מגוררים
2-3 בצל ירוק(עלים ירוקים)
בצל מגורר
מלח
פלפל שחור
אופן הכנה-
לגרד תפוחי אדמה ולסחוט.
לערבב בקערה עם כל שאר המצרכים.
ליצור מהתערובת קציצות שמנמנות ולטגן בשמן מעט עמוק.
חג שמח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *