לביבות תפוחי אדמה והמון ירוקים

 

אתי ברוקס

 

לביבות תפוחי אדמה וירק

הכי טעימות שיש

המצרכים –

4 תפוחי אדמה

בצל מגורד

חצי צרור פטרוזיליה

קצת שמיר קצוץ

קצת כוסברה קצוצה

קישוא מגורד וסחוט

2 ביצים

כרבע כוס קמח או פירורי לחם /קמח מצה /קמח ללא גלוטן

מלח

פלפל שחור

מעט בהרט או כורכום

אופן ההכנה –

מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך.

מסננים ומקררים היטב .

מרסקים לפירה .

מוסיפים פנימה את כל המצרכים עם התבלינים.

מערבבים לעיסה אחידה.

מטגנים בשמן חצי עמוק עד שזהוב משני צדדים.

הן טעימות הם קריספיות אין טעימות מאלה .