מתכון לביבות ירק מטריפות

איטל איטלי

לביבות ירק טעימות
קבלו כמה טיפים טובים ללביבות ירק

מאת איטל איטלי

טיפ ראשון: לסנן היטב את הנוזלים
טיפ שני : מחבת טובה שלא נדבק ולא חודר חום גבוה
טיפ שלישי :מנוחה במקרר עם ניילון נצמד כמה שעות

המצרכים –

קישוא

בטטה

בצל

3  תפוח אדמה

פטרוזיליה קצוצה

3 ביצים
חצי כוס פירורי לחם

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה –

לגרד את כל הירקות במעבד מזון

לסחוט טוב טוב

להוסיף פטרוזיליה, תבלינים ביצים ופירורי לחם.

לתת מנוחה במקרר לשעה לפחות.

לגלגל קציצות ולטגן בשמן עמוק להזהבה