עוף חמוץ מתוק הכי טוב שהכנתם בבית ממש כמו מסעדה סינית
מתכון – חנית חביב
המצרכים–
קג פילה עוף/ חזה חתוך לקוביות או רצועות
רבע כוס קמח תופח
2 כפות שמן
2 כפות רוטב סויה
קורט מלח
קורט פלפל שחור
כרבע כוס מים
לרוטב –
4 כפות שמן
4 כפות קטשופ
3 כפות רוטב צילי מתוק
1 כף חומץ
3 כפות סוכר
1/2 כוס מי שימורי אננס
ניתן להוסיף קוביות אננס
אופן ההכנה –
לערבב את העוף עם המרכיבים של הטמפורה ולטגן בשמן משני הצדדים. להוציא לצלחת.
הרוטב לחמם בסיר את המרכיבים לערבב היטב
לטעום ומי שרוצה מתוק יותר ניתן להוסיף סוכר
לערבב בכוס 1/4 כוס מים מעורבב היטב עם כף קורנפלור ולהוסיף לרוטב , לערבב היטב עד שמתחיל להסמיך ואז להוסיף את נתחי העוף המטוגנים לערבב היטב עוד כדקה
בתיאבון