מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות

מלי מאירוב

פסטה פונגי הכי טעים שיש

פונגי שמנת פטריות כמו במסעדות

מתכון של מלי מאירוב

 

המרכיבים –

פסטה חבילה

50 גר חמאה

רבע כוס שמן זית

סלסלת פטריות טרי

2 כפות אבקת מרק פטריות

מלח

פלפל שחור

כף פסטו

500 מל שמנת מתוקה

אופן ההכנה –

 

בסיר נרתיח מים ונוסיף פסטה איכותית לפי הוראות יצרן..ונסנן..במקביל..בסיר רחב נמיס 50 גרם חמאה עם רבע כוס שמן זית..עד המסה נוסיף סלסילת פטריות טריות חתוכות..נערבב 3 דקות..נוסיף ..2 כפות אבקת מרק פטריות..כפית פלפל שחור.. חצי כפית מלח..כף פסטו.. 3 שיני שום כתוש.. 500 מל שמנת מתוקה 38%..לבשל עד סף רתיחה..לטעום ולתקן תיבול..לשפוך על הפסטה ולהגיש