מתכון לקציצות דגים ברוטב חריף

Shani Moshe
מתכון לקציצות דגים-
לשבת המלכה הכנתי קציצות דגים חריף
מאת – שני משה
מצרכים-
בערך חצי קילו דג בורי ודג מרלוזה טחונים.- או כל דג.
חצי לימון סחוט
ראש שום
חצי צרור כוסברה
חצי צרור פטרוזיליה
מעט שמן
מלח
פלפל שחור
חצי כפית כמון
אפשר להוסיף -פרוסת לחם רטובה
או 2 כפות פירורי לחם
לרוטב -שיני שום
רצועות מגמבה
פלפלים חריפים לפי טעם
3 עגבניות מגורדות
כף רסק
מלח
פלפל שחור
חצי כפית כורכום
כפית פפריקה
כוס חומוס מקופסה
אופן הכנה –
לטחון במעבד מזון הדגים.
אחר כך לטחון שום, ירק ולהעביר לקערה לערבב הכל יחד עם תבלינים.
לרוטב- לקצוץ 8 שיני שום לטגן אותם כדקה, להוסיף רצועות גמבה, פלפלים חריפים, 3 עגבניות מגורדות, כף רסק עגבניות ולטבל במלח, פלפל שחור, קצת כורכום ופריקה מתוקה. לערבב טוב ולהוסיף את החומוס. לערבב ולהוסיף מים חמים. להביא לרתיחה ולהוסיף את הקציצות. לבשל כ40 דק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *