מתכון לקציצות הדגים של שבת

אתי מלול
מתכון לקציצות דגים(בער 40 קציצות)
מאת – אתי מלול 
מצרכים-
קילו דג הנסיכה- או אחרים
צרור כוסברה
חצי צרור פטרוזיליה
10 שיני שום
1 בצל
פפריקה מתוקה  כפית
כף מרק עוף
כפית מלח
כפית כמון
פלפל שחור כפית
לאוהבי החריף אפשר פלפל צילי אדום
לרוטב –
לפחות חצי כוס שמן
10 שיני שום פרוס
3 פלפלים אדומים
עגבניה חתוכה
קצת כוסברה,
מלח, פלפל שחור,
כפית פפריקה אדומה בשמן
גם חריפה
קופסת חומוס(לא חייב)
קצת כמון,
אופן ההכנה –
לטחון את הדגים. להעביר לקערה
לטחון את הכוסברה,
פטרוזליה, בצל,שום. להוסיף לעיסת הדגים
להוסיף תבלינים ולערבב וללוש היטב.
להכין את הקציצות (כדורים). (אפשר לבשל כמה דקות במים ולהכניס להקפאה .)
רוטב – לחמם שמן לפתוח את התבלינים בתוכו.
להוסיף את כל המצרכים האחרים.
לערבב עם כוס מים.
לסדר קציצות ברוטב
בישול 20 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *