מתכון מושלם
המצרכים –
200 גר' מרגרינה או חמאה
2 כוסות מים
2 כפות סוכר
רבע כפית מלח
2 כוסות קמח
6 ביצים לארג'
אופן ההכנה –
בסיר לשים מרגרינה , 2כוסות מים , סוכר ומלח
להביא לרתיחה ומיד לכבות.
להוסיף לסיר 2 כוסות קמח לערבב עד שהכל משתחרר מהדפנות.
ולהניח להתקרר רבע שעה לא לוותר לאחר מכן לשים במיקסר עם וו גיטרה
ולערבב בערך חמש דקות ורק לאחר מכן להוסיף ביצה אחר ביצה עד להטמעה מלאה .
לזלף יפה לתבנית על נייר .
לאפות על 160 מעלות באפיה רגילה לא טורבו בערך 20-25 דקות ,ברגע שמזהיב להכניס כף מעץ לדלת התנור,ולהמשיך לאפות עוד חמש דקות כף מעץ מכנסים בדלת התנור שישאר מעט אוויר
להשאיר עוד כמה דקות בתנור לא לפתוח.
לאחר קירור למלא בקרם
להקציף –
2 קצפת צמחית או רגילה
אינסטנט וניל חבילה
כוס חלב -או צמחי