מתכון לעוגת וניל
רכה ועסיסית
מאת – טובה ניסים
המצרכים –
4 ביצים
כוס סוכר.
כף תמצית וניל
2 שקיות סוכר וניל.
חצי כוס שמן או 200 גרם חמאה מומסת
חצי כוס מים או תפוזים או חלב
כוס וחצי קמח.(או קמח תופח כשר לפסח )
שקית א. אפיה
3 כפות קוקוס
2 כפות קורנפלור.
3 כפות אינסטנט פודינג וניל.
אופן ההכנה-
בקערת מיקסר להקציף את הביצים שלמות עם הסוכר סוכר וניללקצף תפוח .
להוסיף את השמן בזרם דק והנוזלים וכפית וניל ולהמשיך להקציף.
לערבב את החומרים היבשים בקערה ובעדינות לקפל לתוך תערובת הביצים .
להעביר בלילה לתבנית אינגליש גדולה או 26 עגולה או תבנית פלא עם חור
לאפות בחום 170 עד שיציבה 35-45 דקות