מתכון קל ומדוייק למלבי פרווה

 

 

מלבי פרווה מתכון מעולה ומדוייק

מאת אתי כהן עיני

 

המצרכים –

7 כוסות מים

שמנת צמחית אחת

כוס סוכר

200 גר' קורנפלור

2 וחצי כוסות מים

אופן ההכנה-

7 כוסות מים פלוס סוכר ושמנת להביא לרתיחה על הגז.

את הקורנפלור לערבב עם המים (2 וחצי כוסות) עד שלא יהיו גושים והתערובת חלקה .

להוסיף לסיר ולהמשיך לבחוש עד שהכל מסמיך.

ברגע שמסמיך להוריד מהגז.

כמה טיפות מי ורדים – להוסיף (לא חייב  אפשר וניל )

למזוג מיד לכוסות .

לקשט לפני ההגשה בסירופ , אגוזים ,קוקוס קלוי קינמון מה שאוהבים .

 

 

אתי כהן עיני