מלבי פרווה מתכון מעולה ומדוייק
מאת אתי כהן עיני
המצרכים –
7 כוסות מים
שמנת צמחית אחת
כוס סוכר
200 גר' קורנפלור
2 וחצי כוסות מים
אופן ההכנה-
7 כוסות מים פלוס סוכר ושמנת להביא לרתיחה על הגז.
את הקורנפלור לערבב עם המים (2 וחצי כוסות) עד שלא יהיו גושים והתערובת חלקה .
להוסיף לסיר ולהמשיך לבחוש עד שהכל מסמיך.
ברגע שמסמיך להוריד מהגז.
כמה טיפות מי ורדים – להוסיף (לא חייב אפשר וניל )
למזוג מיד לכוסות .
לקשט לפני ההגשה בסירופ , אגוזים ,קוקוס קלוי קינמון מה שאוהבים .
