נקניק שוקולד קינוח הכי קל בעולם

מלי מאירוב

 

הכי קל הכי טעים

מלי מאירוב

 

המצרכים

שרוול ביסקוויטים 250 גר'

חבילה שמנת מתוקה

100 גר' שוקולד מריר

כף רום

כף נוטלה

אופן הכנה

נשבור ביסקוויטים לחתיכות קטנות

נחמם במקלחת חצי שמנת מתוקה ושוקולד.

לאחר השוקולד נמס נוריד מהאש.

נוסיף את השמנת שנשארה ואת הנוטלה והרום.

נשפוך מעל הביסקוויטים.

נערבב ונעביר על ניילון נצמד

נהדר לגליל ונכניס לקירור.

נוציא לאחר שעה או יותר ונחתוך פרוסות

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *