סהרונים פריכים עם אגוזים ושקדים
מאת בלה שליו
המצרכים –
לבצק פריך
חצי קילו קמח
2 ביצים
2 סוכר וניל
שקית א. אפיה
200 גרם חמאה
רבע כוס שמן
חצי כוס סוכר
3 כפות מיץ תפוזים
כוס וחצי שקדים טחונים או אגוזים
אופן ההכנה-
ללוש את כל החומרים
יחד במיקסר או ביד.
לקחת עיגולים קטנים ולגלגל לגליל ולהפוך לצורת סהרון. לסדר על נייר אפיה במגש. מעל הסהרונים לפזר שקדים קצוצים.
להכניס לאפייה לתנור כחצי שעה על 180 מעלות .
אחרי האפייה אפשר לפזר אבקת סוכר
טעים ברמות😋