סופריטו עוף – סיר לשבת

איריס בן אברהם

סופריטו עוף זה סיר לשבת

מאת – איריס בן אברהם

מצרכים- 

4 חלקי עוף-כרעיים פולקע

2 בצלים

4 תפוחי אדמה

כפית  כורכום

מלח

פלפל שחור

כף סילאן

אופן הכנה –

נחתוך תפוחי אדמה לקוביות ונטגן בשמן עד ששחום.

נוציא לצד.

נטגן את הבצל ונוציא.

נטגן את העופות עם התבלינים.

נוסיף בצל ותפוחי אדמה.

נוסיף כוס מים.

נוריד לאש נמוכה ונבשל כשעה.

נשחים קצת בתנור לפני ההגשה.

אם חסר מים נוסיף קצת במהלך הבישול.

בתאבון

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *