עוגת אגוזים וקצפת כשרה לפסח

Orly Tamam Kalif
עוגת אגוזים וקצפת העוגה הנצחית של פסח 

 

המצרכים-

5 ביצים

כוס ורבע סוכר

3/4 כוס שמן

כוס אגוזים טחונים

50 גר' שוקולד מגורד

כוס קמח מצות דק דק עם כף אבקת אפייה

אחרי פסח להחליף בקמח רגיל

חצי כוס מים

קורט מלח

ציפוי קצפת-

שמנת מתוקה/צמחית

חצי אריזה אינסטנט וניל

רבע כוס חלב או מים

אופן הכנה –

נקציף חלבונים עם סוכר.

נערבב קמח, א.אפייה  עם אגוזים.

נוריד את המהירות של מיקסר ונוסיף חלמונים,שמן,מים .

נוציא מהמיקסר ונקפל את הקמחים לתוך התערובת בתנועות קיפול.

נעביר תנית 26 משומנת

אפייה 180 מעלות 40 דקות.

אחרי שהעוגה מתקררת נקציף קרם ונצפה ,נקשט בשוקולד מגורד ואגוזים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *