עוגת אגוזים קוקוס וקינמון רכה וגבוהה

 

דינה ברוך
עוגת אגוזים קוקוס.
וקינמון.
מתאים גם לפסח במקום קמח לשים קמח תופח כשר לפסח.
מאת – דינה ברוך
מצרכים-
6 ביצים
כוס וחצי סוכר.
3/4 כוס שמן
כוס וחצי קמח
שקית אבקת אפייה
סוכר וניל
כוס אגוזי מלך קצוצים דק
חצי כוס קוקוס
כפית קינמון
3/4 כוס מיץ תפוזים
קורט מלח
אופן הכנה –
להקציף את החלבונים עם שלושת רבעי כוס סוכר ולהעביר לקערה אחרת.
באותה קערה שהקצפנו להקציף את החלמונים טוב עם חצי כוס סוכר .
לאחר שהתקבל קצף , להוסיף בזרם דק את השמן .
בקערה נפרדת לערבב קמח +אבקת אפיה + סוכר וניל+ אגוזי מלך +קוקוס + קינמון.
לערבב טוב את כל היבשים.
להוסיף לקערה של הביצים יחד עם  מיץ תפוזים.
לערבב טוב .
לאחד את הקצף לתערובת בשלוש פעמים בצורת קיפול עד שהבלילה חלקה.
למזוג לתבנית 26 או סיר פלא לאפות בחום 160
45 דקות.
אני אפיתי בתבנית עם חור במרכז

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *