עוגת גבינת שמנת עם פירורי ביסקויט לוטוס
תפוחים מקורמלים וקראמבל למעלה
איזה השקעה
עוגה לתפארת
מצרכים-
לתחתית-
350 גר' לוטוס ביסקויט
150 גר חמאה מומסת
לתפוחים-
3 תפוחי עץ קלופים פרוסים
2 כפות סוכר חום
כפית קינמון
כפית קורנפלור
לקראמבל –
50 גר' חמאה
50 גר' קמח
2 כפות סוכר חום
חופן שקדים פרוסים
קורט מלח
2 כפות קוואקר
לתערובת גבינת שמנת –
700 גר' גבינת שמנת
חצי כוס סוכר
גביע יוגורט יווני
כפית מחית וניל
מעט קינמון
3 ביצים
אופן הכנה –
נערבב ביסקוויט טחון עם חמאה ונשטח – תבנית – 24
נשים במקרר.
נערבב ונפורר את התערובת של הקראמבל.
נכין תפוחים- נבשל בסיר את התפוחים עם הסוכר קינמון והקורנפלור כמה דקות ונקרר.
נערבב את כל מרכיבים הגבינה בקערה לתערובת חלקה.
נעביר תערובת גבינה
מעליה נפזר תפוחי עץ ומעל התפוחים קראמבל.
נאפה 150 מעלות 70 דקות.
נקרר בתנור
נוציא נקרר ונגיש.