עוגת ריבה וקוקוס של פעם

ליזט יחיאל

 

זו עוגה הנוסטלגיה שלי

שכבות קוקוס וריבה

תמונה קרדיט –  ליזט יחיאל

מצרכים-

בצק-

200 חמאה/מחמאה/מזולה

חצי כוס סוכר

שקית וניל

קורט מלח

4 חלמונים

2 וחצי כוסות קמח

כפית אבקת אפייה

5 כפות ריבה אדומה

למרנג –

4 חלבונים

3/4 כוס סוכר

2 כוסות קוקוס

אופן הכנה –

נעבד את מצרכי הבצק במעבד מזון לכדי בצק חלק.

נרדד בצק לתחתית תבנית מלבנית או עגולה 28

נכניס תחתית לאפייה של 20 דקות 180 מעלות.

לאחר שהבצק הזהיב מעט מוציאים .

בזמן הזה נקציף חלבונים עם סוכר ונקפל את הקוקוס לתוך הקצף.

נמרח ריבה על הבצק החצי אפוי, נמרח את הקצף .

נחזיר לאפיה 170 מעלות עוד בערך לחצי שעה עד שהמרנג אפוי טוב.

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *