זו עוגה הנוסטלגיה שלי
שכבות קוקוס וריבה
תמונה קרדיט – ליזט יחיאל
מצרכים-
בצק-
200 חמאה/מחמאה/מזולה
חצי כוס סוכר
שקית וניל
קורט מלח
4 חלמונים
2 וחצי כוסות קמח
כפית אבקת אפייה
5 כפות ריבה אדומה
למרנג –
4 חלבונים
3/4 כוס סוכר
2 כוסות קוקוס
אופן הכנה –
נעבד את מצרכי הבצק במעבד מזון לכדי בצק חלק.
נרדד בצק לתחתית תבנית מלבנית או עגולה 28
נכניס תחתית לאפייה של 20 דקות 180 מעלות.
לאחר שהבצק הזהיב מעט מוציאים .
בזמן הזה נקציף חלבונים עם סוכר ונקפל את הקוקוס לתוך הקצף.
נמרח ריבה על הבצק החצי אפוי, נמרח את הקצף .
נחזיר לאפיה 170 מעלות עוד בערך לחצי שעה עד שהמרנג אפוי טוב.