עוגת שקדים אלוהית
משגעת
פרווה לשבת
מאת – דבי וזאנה
מצרכים-
4 ביצים
כוס סוכר
3\1 כוס מיץ תפוזים טרי
2\1 כוס שמן קנולה
קליפה מגוררת מתפוז
שלוש וחצי כוסות שקדים טחונים דק
4 כפות פירורי לחם
1 כפית תמצית שקדים
3 כפות ליקר אמרטו (לא חובה)
אבקת סוכר לעיטור
אופן הכנה –
מקציפים את הביצים ותוך כדי מוסיפים את הסוכר בהדרגה , הקצפה של 5 דקות.
מנמיכים מהירות ומוסיפים את שאר החומרים ומערבלים כדקה.
יוצקים לתבנית 24 משומנת ואופים כ 35 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
מצננים ובוזקים אבקת סוכר.