עוגת שקדים ומשמשים
פשוט מעלפת
משתפת רחל צן
המצרכים –
200 גרם חמאה מומסת או שמן
כוס סוכר
חצי כוס שקדים טחונים
אבקת אפיה
כוס וחצי קמח
3 ביצים
3-4 משמשים חצויים
חופן שקדים מולבנים פרוסים
2 שקיות סוכר וניל
אופן ההכנה –
לערבב את הכל יחד בקערה עם מטרפה.
למזוג לתבנית בקוטר 22. מטמיעים בבלילה חצאי משמשים טריים שטופים לפזר מעל שקדים פרוסים ו2 שקיקים של סוכר וניל לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות לאפות בערך 40 דקות לפזר מעל אבקת סוכר
בהצלחה ובתאבון