עוגת שקדים עם מייפל בחמש דקות עבודה
משתפת – מירב דהן
מצרכים-
4 ביצים
כוס סוכר
כפית תמצית וניל
2 כפות מייפל
כוס מיץ תפוזים
כוס שמן
2 ו- 1/2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
קורט מלח
חצי כוס שקדים מולבנים
להברשה –
סירופ מייפל
אופן הכנה –
לערבב בקערה את כל המצרכים לפי הסדר
לערבב טוב לשמן 2 תבניות אינגליש ולהעביר את הבלילה לתבניות.
לפזר למעלה שקדים בנדיבות
אפייה בתנור מחומם מראש על 180 מעלות 30-40 לבדוק עם קיסם
כשיוצאות מהתנור לזלף מייפל
שבת שלום