עוף עם כרובית – טעם של בית

 

אילנה לוי
סופריטו כרובית עם עוף – אילנה לוי
סיר של בית
המצרכים-
בערך קילו חלקי עוף כרעיים
שמן
2 בצלים
כרובית חתוכה לפרחים
אבקת מרק עוף
פלפל שחור
מלח
פפריקה
פטרוזיליה טרייה
אופן הכנה –
בסיר רחב ושטוח לטגן עם רבע כוס שמן, טבעות מ 2 בצלים עד הזהבה יפה.
להוסיף כרעי עוף ולטגן משני הצדדים.
להוסיף כרובית חתוכה לפרחים.
בקערית נכין רוטב מ – 1.5 כוס מים,
2 כפות אבקת מרק עוף, כפית פלפל שחור גרוס, כפית פפריקה מתוקה ולערבב.
נשפוך את הרוטב מעל הכרוביות והעוף .
נבשל על אש נמוכה חצי שעה עם מכסה.
נכניס את הסיר ללא מכסה לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות ולהמשיך לבשל בתנור חצי שעה נוספת.
בהצלחה- אילנה לוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *